Jumaat, 16 April 2010

can not go = tak bley blah


Pamanku ajak aku teman die g tgk satu mini musical show mingu lepas. Yg terlintas kt aku,aku mmg akn mengatuk kalo tgk musical2 ni,lg2 la die ckp ni persembhan sume percussion yg zaman2 dlu.
Antaranye mcm Trukish, Iraqi, Greek n byk2 lg la,xingat.haha. mmg byk instrument2 yg digunakan mcm santur,daff,tonbak,aku sendiri pn xpenah tgk mende2 ni..


so,bile masuk je kt studio n start je show,aku pn da start menguap.haha. bukan stakat mengantuk,bole plak tertido dlm tu .haha. tetibe je,sorg yg da berusia kt sebelah aku ni bertepuk n ckp "very beutiful!". aku rase music tu mcm biase je.xde plak best mane sgt..haha.. sudah pasti nye,ni sume bukan jiwa aku,
sbb tula,
"can not go = tak bley blah"

4 ulasan:

tamansyurga_87 berkata...

Pengalaman tu... walaupun tak bley blah..hehehehe

m@m@N berkata...

aah..betui3...

yui92 berkata...

oooooo xbley blah to cannot go....baru taw...ohoho

... berkata...

haaa..ni la nk bgtaw..haha